Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Boşverin Alanya’yı stadımız ısıtmalı!

Taraftar Fenerbahçe'yi terk etti ama Alanyaspor maçının ardından FB TV canlı yayınında, bardağın dolu tarafına bakan sarı-lacivertli bir taraftar olduğunu öğrendik.
FB TV'nin Şükrü Saracoğlu'ndaki stüdyosundan yapılan yayında, "Galiba kendi kültürümüzü değiştirmemiz gerekiyor" diyen taraftar, şöyle devam etti: "Burada böyle bir cenaze havası bir anda... Sevinmek için çok fazla sebebimiz var. İlla galip gelmek şart değil. Böyle bir stat var, içinde stüdyosu olan... Yayına katılabildiğimiz bir stattan maçı takip ediyoruz. Basket takımından bahsettik. Sevinecek gerçekten çok fazla şey var.
Isıtmalı bir stat var. Buraya çok eski zamanlarda harabe halindeyken gelenlere ayıp şu anda yaptığımız." İşte Aziz Yıldırım'ın istediği taraftar bu. Siyasiler bile bu taraftarı kıskanır, örnek olsun diye transfer ederler. Evet, eskiden Şükrü Saracoğlu'nda ısıtma yoktu ama tribünler ağzına kadar doluydu, taraftarlar atılan gollerle ısınırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA