Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Serenay’ın 90 saniye kuralı

Dizilerde seslendirdiği şarkılarla da gündeme gelen Serenay Sarıkaya, en son 'İkimizin Yerine' filminde Sezen Aksu'nun 'Vazgeçtim' şarkısına kattığı yorumla beğeni topladı. Serenay'ın farklı bir ses tonu var ve klasikleşmiş şarkılarda bile fark yaratabiliyor.
Öte yandan, önceki gün şöyle bir haber çıktı: 'Şarkıcılık yapmayı ve albüm çıkarmayı düşünmediğini söyleyen genç oyuncunun, böyle bir algı yaratmamak adına sözleşmelerine '90 saniyeden uzun şarkı söylemeyecek' maddesi koydurduğu ortaya çıktı.'
Eğer bu haber doğruysa, o zaman Seranay, katıldığı talkshow'larda şarkı söylemesin. Seranay şarkı söylemeyi seviyor. En önemlisi, gençler Serenay'ın yorumuna bayılıyor. Bence Serenay'ın bir single çıkarıp müzik kariyerinde ısınma turlarına başlamasının tam zamanı.
'Oyunculuğum zarar görür' diyorsa; hem müziği, hem oyunculuğu bir arada götüren, örnek alabileceği birçok usta sanatçı var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA