Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Asena’nın para sevgisi

Asena Atalay, geçen ay eski eşi Caner Erkin hakkında 451 bin liralık icra takibi başlatmıştı. Asena, oğulları Çınar'ın bir yıllık gideri karşılığında bu parayı talep etmişti. Caner de hem oğullarının velayetini almak için dava açacağını söylemiş, hem de eski eşini ihanetle suçlamıştı.
Uzun süredir sessizliğini koruyan Asena Atalay ilk kez 'Magazin D' programına konuşmuş: "Hiçbir zaman paraya bağlı, parayı çok seven biri olmadım.
Gerektiği kadar hayatımızda oluyor, gidiyor. Vicdanım çok rahat. Tekrar ediyorum; parayı sevmiyorum. O kadar netim. Kendim için hiçbir isteğim yok. Zaten bunlar olması gereken şeyler."
Asena "Parayı sevmiyorum" diyor ama bir çocuğun yıllık harcaması 451 bin lira olabilir mi? En pahalı okulda okusa, sürekli özel hocalardan ders alsa, kıyafet, tatil, sağlık giderleri en üst seviyede karşılansa da 451 bin lira çok yüksek. Caner gibi çok kazanan bir futbolcu için bile bu rakam yüksek.
Asena, Caner ile evliyken basına yansıyan haberleri çoğumuz hatırlıyoruz. Asena, Caner'in hediye ettiği lüks arabalar, pahalı evlerle gündeme gelmişti. Parayı sevmeyen biri bu kadar lüks yaşar mı? Eşine çok pahalı spor arabalar aldırır mı? Asena'nın parayı sevme ölçütü ne, tam olarak bilmiyorum ama intikamı sevdiği ortada.
Asena'nın tam da Caner, ünlü oyuncu Şükran Ovalı ile evlendikten sonra icra takibini başlatması manidar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA