Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nefret arkadaşlığı

Yarın AppStore'da, Hater adlı yeni bir arkadaşlık uygulaması kullanıma sunulacak. Gelen haberlere bakılırsa Hater; Tinder ve Bumble gibi sıradan arkadaşlık uygulamalarından farklı olarak, sizinle aynı şeylerden nefret eden insanlarla tanışma imkanı sunacak. Ortak şeylerden nefret eden kişilerin de iyi anlaşabileceği düşüncesiyle geliştirilen Hater'da, Tinder ve Bumble'dan farklı olarak, belirli konu başlıkları değerlendiriliyor, aynı şeylerden hoşlanmayan kişiler saptanıyor ve bunlar kullanıcıların bilgisine sunuluyor. Aynı şeylerden nefret ettiğiniz kişilerle iletişime geçip geçmeme tercihi ise size kalmış.
Hiç tanımadığınız birisiyle iletişime geçmek için genelde ortak beğenilerden yola çıkılır ve insanlar kendilerini olduklarından farklı gösterirler. Elbette insanlar, nefret ettikleri konularda da kendilerini olduklarından farklı gösterebiliyor. Ama nefret; kendini daha kolay deşifre edebilen, daha ilkel bir duygu. İnsanların nefret ettiği şeyleri konuşup kendilerine arkadaş bulmaları nasıl bir deneyim olacak, bekleyip göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA