Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

‘South Park’ bile pes etti

"South Park'ın 1.5 ay önce sona eren son sezonunda, gündemdeki olayları tiye almakta çok zorlandık ve yaşananlara ayak uyduramadık. Gerçekte olanlar bizim yapabileceğimizden çok daha komik hale geldi. Yeni sezonda Donald Trump benzeri bir karaktere yer vermeyeceğiz. Bırakın onlar kendi komedilerini yapsın, biz de kendimizinkini yapalım."
Bu açıklama ABD gündemindeki birçok konuyu mizahi bir şekilde ele alan çizgi dizi 'South Park'ın yapımcılarına ait. Oysa çılgın 'South Park' ekibinin Trump'la dalga geçeceği çok fazla konu var ama onların da belirttiği gibi gerçekte yaşananlar o kadar komik ki, mizah yapılmasına bile gerek yok.
Elbette bu kararda Trump'la dalga geçmenin artık yaratıcılık gerektirmeyecek seviyeye ulaşmasının etkisi büyük.
Peki, tüm dünya Trump'ı konuşurken 'South Park' yeni bölümlerde ne anlatacak? Eminim bu sorunun yanıtını senaristler de bilmiyor. 'South Park'ın yaratıcıları hiç bu kadar zor duruma düşmemişlerdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA