Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Demet Akalın’ın hatası

Demet Akalın, Instagram'dan canlı yayın yaptığı sırada radyoda Aleyna Tilki'nin 'Cevapsız Çınlama' isimli şarkısının çalması üzerine "Bu kıza tahammül edemiyorum" demişti.
Tilki de "Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz" diye karşılık vermişti.
Akalın da "O derslerine çalışsın bence. Işıklarla falan uğraşmasın. Bak dersleri çok kötüymüş" diyerek polemiği sürdürdü.
Evet, Demet dobra bir insan, kendini tutamıyor, herkese laf yetiştiriyor. Normalde onun seviyesinde starlar; gençleri görmezden gelir, polemiğe girmeyi aklının ucundan bile geçirmez.
Akalın yorumlarıyla Aleyna'yı kıskanıyormuş gibi bir hava yarattı, genç şarkıcıya karşılık vererek ikinci kez kendi kalesine gol attı.
Aleyna da enteresan bir vaka; şarkılarıyla değil, hakkında çıkan haberler ve girdiği polemiklerle popülaritesini hızla artırıyor. Ama polemikle nereye kadar gidebilir? Kalıcı olmak istiyorsa acilen bir hit şarkı patlatmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA