Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Doktorların kıymetini bilelim

Bu fotoğraf, Çin'de Fujian Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekleşen bir ameliyattan sonra çekildi. İki cerrahın yere yığılmasının sebebi ise; ameliyat edilen hastanın hem anevrizması, hem de beyin tümörü olması ve tıp tarihine geçecek derecede komplike olan bu beyin ameliyatının tam 32 saat sürmesi... Ameliyattan sonra cerrahlar, yorgunluktan yere yığılıp kalmış.
Cerrahlardan Dr. Chen Jianping, "Hastamızda hem anevrizma, hem de hemanjioblastom vardı. İki tümörü tek operasyonda almamız gerekiyordu. Operasyonun çok riskli ve zor olacağını biliyordum. Bu gibi durumlarda bütün tümörleri art arda almanız gerekir" demiş.
Büyük bir stres altında 32 saat çalışmak... Helal olsun bu cerrahlara! İşte doktorluk böyle kutsal bir meslek. Bir de hayatlarını insanları kurtarmaya adayan, gece gündüz çalışan doktorları dövüyorlar. Çin'de doktor döven var mı acaba?
Doktorların kıymetini bilelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA