Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gay lobisi destekliyor

'İşte Benim Stilim'in yarışmacılardan Bahar Candan'ın ağlama şekli, programa konuk olan Hakan Ural'ı şaşkına uğratmış. Ural "Gerçek mi?" diye diğer jüri üyelerine sormuş. Vallahi ben de aynı tepkiyi verdim çünkü Bahar Candan'ın varlığından sosyal medyada dolaşan ağlama videosuyla haberdar oldum.
TV8'i izlemediğim için bilmiyormuşum ama meğer Bahar kızımız fenomenmiş.

ASLINDA ÇOK ZEKİ
Bahar'ı biraz araştırdım, video'larını izledim ve edindiğim izlenim şu: Sanılanın aksine Bahar, gayet zeki bir kız ve tüm o salaklıkları bilinçli yapıyor. Bebek gibi konuşması, ilkokul terk tespitleri, erotizm kokan mimik hareketleri; bu kız her şeyiyle dikkat çekmeye programlanmış. Ee televizyonda da izleyicinin dikkatini çekenlerin kullanım süresi uzun oluyor.
Bahar'ı Banu Alkan'ın genç modeli olarak görebilirsiniz ama bir farkla; Alkan'ın iyi kötü bir sinema kariyeri vardı. Bahar'da o da yok. Bahar'ın kariyer namına hiçbir şeyi yok ama çok popüler. Bahar son dönemde ünlü olmanın en kestirme yolunu yani aptalı oynuyor. Aptalı oynamak, kendini rezil etmek, popüler olmanın en kolay yolu. Aldığım duyumlara göre Bahar; TV, eğlence ve magazin sektöründeki gay lobisinin desteğini de almış. Ee gay lobisinin desteğini alan birinin şov dünyasında sırtı yere gelmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA