Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Futbolumuzun özeti

Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı öncesinde, iki takımın teknik direktörleri Şenol Güneş ve Ümit Özat kameralara samimi pozlar vermiş. Hatta Özat, Güneş'in elini öpmüştü. Maçın 22'nci dakikasında Cenk Tosun'a yapılan faul sonrası, Şenol Güneş sahaya girdi, Özat da Güneş'e tepki gösterdi.
Güneş maç sonundaki konuşmasında Özat'ı eleştirirken, "Fiziğine rağmen bizim alanımıza geldi. Yine elimi öpmeye gelmiştir" dedi. A Milli Takım'ı dünya üçüncüsü yaptığı dönemde, dış görünüşü ve giyim tarzıyla haksız yere eleştiri konusu olan Güneş'ten böyle bir söz duymak gerçekten üzücü.
Bu açıklamadan sonra Özat mağdur duruma düştü ama o da Güneş'in Türkçesi ile dalga geçerek büyük ayıp etti: "Maç sonu fiziğimle de alay etmiş. Bu onun ezikliğinin belirtisidir. Bugün 100 kilosun, yarın 80 kilo olursun.
İnsanlık hali... Biz yıllarca Şenol Güneş'i anlamakta çok zorluk çektik, Türkçe'yi çok iyi konuştuğu için..." Maçtan önce sarmaş dolaş olan iki teknik direktörün sadece 22 dakika sonra birbirine girmesi, birbirlerinin dış görünüşü ve konuşma diliyle dalga geçmesi; futbolumuz adına berbat bir tablo.
Teknik direktörlerin bu kafada olduğu bir futbol kültüründe hoşgörülü ve küfürsüz bir ortam beklemek hayal.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA