Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Diğer futbolcu eşlerinden farklı

'Sabri Sarıoğlu'nun eşi yürekleri ağza getirdi' başlıklı bir haber vardı. Yağmur Sarıoğlu, yüzünde oksijen maskesi ile uçakla 18 bin feet yükselmiş ve sonra kendini aşağı bırakmış, paraşütünü açmadan uzunca bir süre serbest dalış yapmış.
Yağmur daha önce de Lamborghini marka otomobiliyle hız yaparken videosunu paylaşmıştı. İlk bakışta bu haberler, klasik futbolcu eşi şımarıklıkları gibi görünüyor ama öyle değil. Yağmur'un adrenalin manyağı olduğu paylaştığı birçok görüntüden anlaşılıyor. Yağmur diğer futbolcu eşleri gibi evde oturmuyor.
Kariyeri, bir işi var; özel bir havayolu şirketinde pilot olarak çalışıyor. Yani Yağmur, bir Şeyma Subaşı gibi değil, kariyeri var ve yaptığı işten iyi para kazanıyor.
Sabri'ye de bravo, diğer futbolcular gibi 'Bende para çok; çalışmayacaksın, evde oturacaksın' dememiş.
Yağmur'u tanımam etmem ama medya ve Instagram'dan takip ettiğim kadarıyla bir tarzı var, hayattan keyif almayı biliyor. Bir kadın uçak, motosiklet, araba kullanıyor; daha ne olsun! Bazen eşinden ayrı takıldığı bir gece hayatı var, özgür vs.
Yağmur Sarıoğlu güzel olup da zengin eş bekleyen birçok genç kızımızın ezberini bozacak doğru rol modeli aslında.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA