Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Karatay mı, ‘arı adam’ mı haklı?

54 yaşındaki tiyatro sanatçısı Bahtiyar Keskin, Canan Karatay'ın 'Bal zararlıdır' açıklamasını protesto etmek için arı kostümü giyerek Bursa sokaklarında dolaşmış.

"Canan Karatay'ı bir görsem onu sokacağım" diyen Keskin, "Karatay, bal yemenin insan ömrünü kısalttığını söylüyor. Ben tiyatro sanatçısı olarak balın ne kadar faydalı bir gıda olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Karatay'ı protesto ediyorum. Balın binbir derde faydası vardır" demiş.
'Arı adam'ı gören vatandaşlardan bazıları korkarken, bazıları ise büyük ilgi göstermiş.

KAFALAR KARIŞTI
Bal üreticileri, Karatay'a tepki gösteren basın toplantıları düzenlediler ama hiçbiri 'arı adam' kadar etkili olmadı. Bazı açıklamalarını abartılı bulsam da, Karatay'ın öğütlerine uymaya çalışıyorum. Karatay sayesinde ekmek ve şekerle arama belli bir mesafe koydum. Ancak Karatay'ın, bugüne kadar hep şifa kaynağı olarak bahsedilen balı zararlı ilan etmesi kafaları karıştırdı. Birçokları gibi ben de çocuklarıma kahvaltıda ve yatmadan önce ballı süt içiriyorum.
Bal, Karatay'ın anlattığı kadar zararlı mı? Böylesine önemli konularda bilim insanları fikir birliğine varsa iyi olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA