Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mesut pişman mı?

Mesut Özil; İngiliz Daily Mail gazetesine verdiği röportajda, çocukluğunda Almanya'da büyük bir kulübün altyapı seçmelerinde sahanın en iyisi olmasına rağmen seçilmemesini ve uğradığı ayrımcılığı anlattı. Mesut, geçen yıl yaptığı umre ziyaretinin fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaşmasıyla ilgili Almanya'da eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine de "Bir Müslüman olarak oraya gitmeli ve bu deneyimi yaşamalıydım. Benim için harika bir deneyimdi.
Fotoğrafı paylaştım çünkü birçok taraftar paylaşmamı istedi. Kimseyi kışkırtmak için yapmadım.
Bu benim inancım" değerlendirmesinde bulundu.
Sevgili Mesut; madem Almanya'dan bu kadar şikayetçiydin, sana ayrımcılık yapıldığını söylüyorsun, şimdi bu açıklamaların üzerine 'Neden Alman Milli Takımı'nı tercih ettin?' diye sorarlar sana. Yoksa Mesut pişman mı? Evet, Mesut kariyeri adına en mantıklı hareketi yaptı ama bu röportaj, bu mantıklı karar yüzünden aynı zamanda vicdan azabı duyduğunu da gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA