Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Terim, Trabzon yerine neden Dominik’e gitti

Fatih Terim'in Süper Lig'de bu sezon şu ana kadar oynanan en güzel karşılaşma Trabzonspor- Beşiktaş maçı yerine Dominik'e gidip 'Survivor' yarışmasını takip etmesi, sosyal medyada eleştiri konusu oldu.
Elbette Terim'in bu maçı izleyecek yardımcıları var, ünlü teknik adam büyük ihtimalle maçı TV'den izlemiştir.
Ama halkın, yılda 3.5 milyon Euro kazanan Terim'in böylesine önemli maçları yerinde takip etmesini istemesini de doğal karşılamak lazım.
Eğer Terim 'Survivor' yarışmasında ter döken İlhan Mansız ve Serhat Akın'ı tekrar milli takıma çağırmayacaksa, Dominik'e gitmesinin bir açıklaması olmalı.
Acun Ilıcalı, boşuna Terim'i, Mustafa Sandal'ı ve eşi Emina'yı Dominik'e davet etmedi herhalde.
Konuklarının 'Survivor'da jüri üyesi olması izlenme oranlarını artırdı.

TV BAĞIMLISI MI?

İtalyan futbolunun efsane oyuncusu Andrea Pirlo'nun 'I Think Therefore I Play' adlı otobiyografisinde, Milan'da bir dönem teknik direktörlüğünü yapan Terim ile ilgili yaptığı yorumları abartılı ve tek taraflı bulmuştum.
Ama kitaptaki şu bölüm, Terim'in 'Survivor' adasını ziyaret etmesini daha da ilginç hale getirdi:
"Terim, Milan'dan önce canının istediği her şeyi yapabildiği, daha düşük profilli takımlarda görev almıştı ama burası Milan'dı.
Burada bazı hareketlerin tolere edilmeyeceğini herkes bilirdi. Mesela, öğle yemeğine canı isteyince geç katılıyordu.
Milan'ı temsil etmesi gereken resmi aktivitelere kravat takmadan gelebiliyor, sonra bu aktivitelerden evinde 'Biri Bizi Gözetliyor'u izlemek için kimseye haber vermeden erkenden ayrılıp Galliani'yi masasında tek başına bırakıyordu." Yoksa Pirlo doğru mu söylüyor?
Terim, sezonun en önemli maçı Trabzonspor-Beşiktaş maçı yerine 'Survivor'ı yerinde canlı izlemek isteyecek kadar yarışma tutkunu mu? Yoksa Terim de günde ortalama 330 dakika TV izleyerek dünyada birinci olan Türk halkı gibi TV bağımlısı mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA