Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Teröre yanıtın kralı

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Borussia Dortmund'un sahasında Monaco'yu konuk edeceği maça az bir zaman kala Alman ekibinin takım otobüsünün hemen yakınında meydana gelen patlama, terörün sadece Türkiye'nin sorunu olmadığını bir kez daha gösterdi. Ne yazık ki, dünyanın her yerinde saldırılar oluyor, birçok ülke güvenli değil.
Dün Bild gazetesinde Borussia Dortmund için 'You will never walk alone!' (Asla yalnız yürümeyeceksin) yazan bu tam sayfa ilan çıktı. Hem taraftarlara güven veren, hem de teröre karşı boyun eğilmeyeceği mesajını ileten müthiş bir ilan olmuş. Keşke bizde de bu tarz güzel hareketler olsa. Fenerbahçe takım otobüsü hareket halindeyken kurşunlanmıştı; o kurşunlardan biri şoföre denk gelseydi büyük bir facia yaşanacaktı. Keşke Fenerbahçe için de 'You will never walk alone!' ilanı verilseydi.
Bizim büyük markaların reklam departmanları ne yazık ki, fikir üretme konusunda zayıflar. Eee sürekli yabancı meslektaşlarından kopya çektikleri için kriz dönemlerinde yaratıcı olamıyorlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA