Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Google’la tarzını yarat

Google, görsel arama özelliğinin artık moda önerilerinde de bulunacağını açıkladı:
'Görsel Arama; gezilecek yerlerden satın alınacak ürünlere, en sevdiğiniz ünlülerin fotoğraflarından sanat eserlerine kadar ilham almanızı sağlayacak pek çok fotoğrafla dolu. Ancak söz konusu moda olunca nereden başlayacağını bilmek zor. Bu sebeple Google'ın Android uygulamasına ve mobil web versiyonuna bugünden itibaren 'tarz fikirleri' adında yeni bir özellik ekliyoruz.' Artık Google Görseller'e giren insanlar, bir ürünün günlük hayatta kullanım şekilleri ve ne ile uyum içinde kullanılabileceği konusunda daha detaylı bilgeye sahip olacaklar.
Örneğin; ceket mi alıyorsunuz, onun altına hangi pantolon gider diye çok fazla seçeneğe bakma fırsatınız olacak. Böylece Google, image maker'lığa soyunmuş olacak. Google'ın bu yeni uygulaması internetten alışveriş dengelerini de değiştirebilir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA