Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Büyüka ayıp etti

Şansal Büyüka, beIN SPORTS'taki 'Maraton'da, Başakşehirli oyuncuların a Spor muhabirlerini darp etmesini anlatırken şu bilgiyi paylaştı:
"Söylenene göre kameraman arkadaş Volkan Babacan'a ana avrat küfretmiş." Ve daha sonra bu bilginin gerçek olduğu kanıtlanmadı. Canlı yayın heyecanıyla Büyüka'ya yanlış bilgi verilmiş olabilir ama böylesine önemli bir olayda genç bir gazeteciyi zor duruma düşürecek asılsız bir bilgiyi neden paylaşır ki?
Yıllarını bu işe adamış, çok büyük şöhrete ve servete ulaşmış bir duayenden normalde genç meslektaşını korumasını beklersiniz değil mi? Hayır efendim; o mevkilere gelmek, o koltuğu sağlama almak o kadar da kolay değil! Daha stratejik hamleler yapmalısınız. Örneğin Büyüka gibi muhabirin dayak yemesini anlatırken hafif gülümseyerek olayı basitleştirmeye çalışmalı, hatta genç meslektaşının dayak yemesinin 'nasibi' olduğunu söyleyip sonra da çok abarttığınızı anlayıp o cümleyi düzeltmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA