Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yaşarken gömüyorlar

Nebahat Çehre, spor kıyafetleri satan bir mağazada objektife takılmış. Havaların ısınmasıyla birlikte yürüyüş yapmaya başlayacağını söyleyen oyuncu, kendisine uygun bir proje teklifi ile karşılaşmadığını söylemiş.
Reyting kurbanı olan projelerde yer almak istemediğini de dile getiren Çehre, "Projenin çok iyi olması lazım" demiş. Ünlü oyuncu, 73 yaşında olmasına rağmen hâlâ fit ve güzel; spor yapmasına bile gerek yok diyeceğim ama spor, sağlıklı yaşam açasından önemli.
Çehre'nin uzunca bir süredir dizilerde ve filmlerde rol almaması düşündürücü. Çehre zor beğeniyor olabilir, reyting stresi yaşamak istemiyor olabilir ama onun gibi güzel ve usta bir oyuncuya, normal şartlarda sürekli iyi roller teklif edilmeli. Ama bizim sinema ve dizi sektörü nankör;
Çehre gibi güzel ve usta oyuncuları yeterince değerlendirmiyor.
Hatırlayın, Ali Poyrazoğlu; Bülent Kayabaş'a rol vermeyen yapımcı ve yönetmenleri, "Onu yaşarken gömdüler" diye eleştirmişti.
Ne yazık ki; yeni kuşak sinemacılar, usta oyunculara, onlar hayatlarını kaybettiğinde cenaze törenlerine katılarak vefalarını gösteriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA