Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ozan Güven’den küfür isteyen motorcu

'Fi' dizisinde psikolog 'Can Manay'ı canlandıran Ozan Güven, cipiyle yolda giderken yanına bir motorcu yaklaşıyor ve "Can Manay! Psikolojim bozuk abi" diyor. Güven de gülüyor. Sonra motorcu "Abi bana küfretsene" diyor ve Güven de bu esrarengiz hayranının isteğini karşılıksız bırakmıyor! Sosyal medyada dolaşan bu videoyu, küfür yemek isteyen motorcunun kaskındaki kameradan izliyoruz. Görüntüler montajlanmış ama yaşananlar gerçek gibi görünüyor ve izlerken gülümsetiyor. Bir insan ünlü bir oyuncudan kendisine niye küfür etmesini ister? Belli ki, o motorcu küfrü övgü olarak algılıyor. Aslında şaşırmamak lazım, böyle tipler çok var. Güven'in doğal, kendiyle barışık hali ise alkışı hak ediyor.
'Fi' dizisiyle 'şu kadar tıklandı', 'Sosyal medyada TT oldu' falan diye bir sürü haber çıktı. Bu haberler bir dizinin tuttuğunu göstermez ama başrol oyuncusu araba kullanırken "Can Manay! Psikolojim bozuk abi" diye bağıranlar oluyorsa, o dizi tutmuş demektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA