Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Futbolcu karşılamasına ya canlı bomba katılırsa!

Havaalanından futbolcu karşılama sezonu açıldı. Valbuena, Gomis ve diğerleri yine tezahüratlarla karşılandı, omuzlara alındı vs. Bu durum futbolcuyu gaza getirir mi, tartışılır. Davullu zurnalı, meşaleli karşılamalar; futbolcuları havaya soktuğu kadar çabuk şımarmasına da neden olabilir. Bu eylemin, yüz yıllık kulüplerimizin itibarını düşürdüğüne inanıyorum.
İşin en acıklı tarafı ise, geldiğinde omuzlara alınan futbolcuların uğurlamasına kimse gitmez. Bir futbolcuya saygınızı, sevginizi göstermenin en güzel yolu stadyumda düzenlenen imza törenidir. Beni asıl hayrete düşüren ise havaalanında futbolcu karşılamanın güvenlik açığına neden olmasının görmezden gelinmesi. Yüzlerce taraftar havaalanının içine girerek büyük bir izdiham oluşturmuyor mu? O taraftarların arasına ya bir canlı bomba karışsa... Kalabalıkla birlikte hiç aranmadan çok rahat yolcu karşılama bölümüne girer, hem yıldız futbolcuyu, hem de taraftarı öbür tarafa yollarken tüm dünyada birinci haber olur!
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaşanan DAEŞ saldırısını ne çabuk unuttuk? O saldırıdan sonra alınan güvenlik önlemleri yüzünden artık havalimanına normalden daha erken gidiyoruz. Daha girişte gerekli görülürse araçlar aranıyor. Bir yere yetişmek isteyen normal vatandaş bu kadar uğraştırılırken, futbolcu karşılamalarında oluşan güvenlik açığı neden önemsenmiyor?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA