Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tarkan susma, zeytin ağacı dik

Tarkan ile ilgili son yazımdan sonra olumlu-olumsuz epeyce tepki aldım. Tamam, Hande Yener'in Tarkan'a laf çakmasının nedeni gündeme gelme arzusu gibi görünüyor.
Bunu ben de yazımda belirtmiştim. Ama bu Hande'nin eleştirisinin yanlış olduğu anlamına gelmez.
Ne diyordu Hande?: "12 milyonluk reklam harcaması yerine zeytin ağaçlarından bir orman yapabilirdi. Hani dedi ya; 'Zeytinlerimize dokunmayın' diye, 'Ben istemiyorum reklam bütçesi' deseydi de orman yaptırsaydı." Hep yabancı sanatçıları örnek gösteriyoruz çünkü onlar lafta değil, icraatta da varlar. Leonardo DiCaprio gibi starlar sadece doğayı korumaya yönelik projelerde yer alarak değil, yaşam biçimleriyle de, hibrit otomobil kullanarak da doğayı koruyorlar.
Mesele sadece Tarkan'la sınırlı değil! Bizde sanatçılar doğayı korumak, insanlara yardım etmek temalı bir tweet attı mı iş bitiyor, hemen kahraman ilan ediliyorsunuz.
Tarkan, Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan vs. en çok kazanan sanatçılar, yardım projelerine yılda ne kadar bağış yaptıklarını hiç açıklıyorlar mı? Yabancılar kurdukları vakıflarla açıklıyorlar. Bizdeki çoğu sanatçı ise 'Yapılan yardım söylenmez' söyleminin arkasına saklanıyor.
Türkiye'deki sanatçıların, futbolcuların büyük çoğunluğu bencil ve cimri. Yardıma muhtaç insanlar için vakıf kuran kaç sanatçı ve futbolcu var?
Tarkan her zamanki gibi bu polemiğe yanıt vermeyerek unutulmasını bekliyor.
Zeytin ağaçları dikse, zeytin ağaçlarından bir orman yaratsa fena mı olur?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA