Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Reklam kokan hareketler bunlar

Dünyaca ünlü manken Adriana Lima ile Türk yazar Metin Hara aşk yaşıyormuş, öpüşürlerken fotoğrafları çekilmiş. Filmi başa saralım... Önce Adriana, Türkiye'ye geldiğinde havaalanında Hara'nın kitabıyla görüntülendi. Kitabı göğsünde öyle bir tutuşu vardı ki, sanki 'Bakın ben bu adamı okuyorum' der gibiydi.
Bu arada Hara'nın adını ilk defa duyuyorum. Sonra ikilinin yine havaalanında öpüşürken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı; ardından sosyal medyada bu öpüşme TT oldu. Bodrum'da ele ele tutuşurlarken fotoğrafları çekildi.
Kimsenin günahını almak istemem ama bu hareketler reklam kokuyor gibi. Ortada bir kitap-yazar tanıtım çalışması var sanki. Tek soru işareti; Metin Hara'nın tanıtıma ihtiyacı var ama Lima'nın para karşılığı sevgili rolü üstlenmeye ihtiyacı olmaması. Bu aşk gerçek mi, reklam mı zaman gösterecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA