Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Tarkan’ın mektubu

GÜNAYDIN, 15 Temmuz'un birinci yılı nedeniyle özel bir ek hazırladı. Yazarımız Bülent Cankurt, iş dünyasından görüşler aldı.
Deneyimli TV eleştirmenimiz Yüksel Aytuğ, 15 Temmuz'la ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu ve çok güzel bir şiir yazdı. Aşkım Kapışmak, 15 Temmuz gecesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın beden dilini analiz etti.
Mitinglerin renkli ismi Banu Parlak ve Demokrasi Nöbetleri'nde Türkiye'yi sanatçılarla dolaşan Polat Yağcı, 15 Temmuz gecesinin kahraman oyuncuları Ali Türkoğlu ve İsmail Hakkı ile yapılan röportajları da sayfalarımızda bulabilirsiniz.
Darbecilerin helikopterle baskın yaptığı Moda Deniz Kulübü'ndeki düğünde sahneye çıkan Özgün'le yapılan röportajı da kaçırmayın.
Özgün, çok önemli ayrıntılar paylaştı.
15 Temmuz şiirini yazan Uğur Işılak, darbe girişiminin birinci yılında '15 Temmuz Destanı'nı ilk kez GÜNAYDIN ile paylaştı.
Bütün Demokrasi Nöbetleri'nde yer alan Afrikalı Ali ise o süreci anlattı.
Ve en önemlisi Türkiye'nin Megastar'ı Tarkan, 15 Temmuz'un birinci yılı nedeniyle GÜNAYDIN'a özel bir mektup yazdı. Tarkan, darbeye dur diyen halkımızın demokrasiye nasıl sahip çıktığını ve bunun ne kadar önemli olduğunu anlatan etkileyici bir yazı kaleme aldı. Mutlaka okuyun... Teşekkürler Tarkan.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA