Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Güle güle güzel insan

Bir güzel insanı daha, Harun Kolçak'ı kaybettik. 90'ların pop yıldızları yavaş yavaş aramızdan ayrılıyorlar. 1955 doğumlu Kolçak, 1977'de Erkin Koray'ın çıkardığı 'Tutkusu' albümünde bas gitar çalmıştı.
Askerlikten dönüşte caz müziğe merak salmış, 80'lerde Aydın Esen, Erol Pekcan gibi ünlülerle çalışmıştı. Yedi yıl Onno Tunç Orkestrası'nda bas gitaristlik ve solistlik yaptı. Asıl şöhrete ise 1991'de çıkardı 'Beni Affet' albümüyle kavuştu. Dalgalı sarı saçları, ilginç dans sitiliyle dikkatleri çekmişti. 'Gir Kanıma', 'Yanımda Kal' gibi birçok şarkısı dillerden düşmemişti.
Sempatik, hep pozitif düşünen, iyi bir insandı Kolçak. İyiler çabuk gidiyor bu dünyadan. Kolçak'ın Twitter'daki son paylaşımı 'Unutma; sen gelecek planları yaparken, hayat da kendi planlarını yapıyor' olmuş.
Sanki hiç ölmeyecek gibi yaşarken, geleceğe dair planlar yaparken; anı yaşamayı, mutlulukları hep erteliyoruz ama o arada bize ayrılan zaman hızla tükeniyor. Aslında bize ayrılan zaman da uzun, çoğumuz için mutlu olacak vakit var. Yeter ki, hayatın kıymetini bilelim. Hırslara, olumsuz düşüncelere kapılıp vakit kaybetmeyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA