Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Vatan Şaşmaz cinayetindeki şüpheler

Üç gün önce 'Filiz Aker kim?' diye sorsanız, eski magazincilerden biri bile zor hatırlardı kendisini. 90'lı yıllarda mankenlik yapmış, iki filmde oynamış, adı TÜRK-İş Genel Sekreteri Şemsi Denizer ile aşk dedikodularına karışmış, sonra ABD'ye yerleşmiş, burada zengin bir İranlı işadamıyla imam nikahıyla evlenmiş biri Filiz Aker. En önemli ayrıntı ise Aker'in Vatan Şaşmaz'la aşk yaşadığına dair daha önce hiç haber çıkmadı.
Denizer'in de silahlı saldırıya kurban gittiğini not düşelim!
Vatan Şaşmaz'ı ise hepimiz tanıyoruz. 'Sabah Keyfi' programıyla ünlendi, yıllarca ekranlarda sunuculuk, oyunculuk yaptı. Şaşmaz; güler yüzü, beyefendi kişiliğiyle tanınıyordu. Şaşmaz'ı en son geçtiğimiz yıl Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi Mitingi'nde görmüştüm, son ana kadar mitingde kalmıştı. Çıkışta mahşeri kalabalığın arasında "Benim mutlaka havaalanına yetişmem lazım, yarın bir organizasyon var" diyordu.
Şaşmaz kimseyle sorun yaşamayan, öyle aşk-meşk, kaçamak haberleriyle magazine haber olmayan, vatanını milletini seven, işinde gücünde, çalışkan bir insandı.
Vatan Şaşmaz'ın öldürülmesiyle ilgili birçok haber yapıldı, tüm Türkiye bu olayı konuşuyor.
Tüm ayrıntılar ve deliller;
Aker'ın saplantılı bir şekilde Şaşmaz'a aşık olduğu ve kıskançlık yüzünden Şaşmaz'ı öldürdüğünü gösteriyor. Ünlüler dünyasında takıntılı manyak sevgililerin kıskançlık krizine girerek öldürdüğü birçok sanatçı var. İlk akla gelen de efsane modacı Gianni Versace'nin 20 yıl önce, Miami'deki evinin önünde eski sevgilisi tarafından öldürülmesi.
Ülkece savcılığa soyunduk; peşin hükümlü olmamak lazım.
Organizatör Nedim Delibaş'ın şöyle bir açıklaması var: "Bir gün sert bir telefon görüşmesi yaptı. 'Vatan nedir?' dedim, 'Ağabey sorma, bu kadın benim başımı belaya sokacak' dedi." Başını belaya sokacağını düşündüğünüz takıntılı manyak bir kadın, sizi otel odasına çağırırsa gider misiniz?

SİLAH NASIL GİRMİŞ?
Cinayet işlendiği sırada otelde bulunan Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan'ın şüpheli açıklamaları var. Sanki Müge Anlı'nın programına konuk olup her şeyi anlatır gibiydi. Bir saat önce teyzesi ölmüş bir kadının bu kadar detaylı açıklamalarda bulunması enteresan! (Detayları alttaki yazıda!) Aker silahı otele nasıl soktu? Bir de Aker'in, Şaşmaz'ın yönlendirmesiyle borsaya girdiği ve büyük paralar kaybettiği iddia ediliyor.
Bu cinayetin altından başka şeyler çıkabilir; polisin yapacağı araştırmayı beklemeliyiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA