Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Beşiktaş’tan Denizli’ye sansür

Siyah-beyazlı yönetim, Beşiktaş'ı şampiyon yapan tüm teknik direktörlerin büyük boy resimlerini Vodafone Park'a astı. Ancak 2008-09 sezonunda hem lig, hem de Türkiye Kupası'nı kazandıran Mustafa Denizli'nin fotoğrafını es geçti. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, göreve geldiğinde ilk olarak Mustafa Denizli'yi takımın başına getirmek istemiş ancak başarılı hoca bu teklifi geri çevirmiş ve Orman da Denizli'ye kızgın olduğu için fotoğrafını Vodafone Park'a koydurmamış. İddia böyle...
Bu köşede Beşiktaş'ta son dönemde yönetim anlamında yaşanan modernleşmeyi, atılan doğru adımları birkaç kez yazmıştım. Eğer iddialar doğruysa, bu tavrı Orman'a yakıştıramadım.
Denizli'nin fotoğrafının Vodafone Park'ta olmaması hem teknik direktöre, hem de taraftara yapılmış bir ayıptır. Ne yani, Denizli'nin fotoğrafını koymayarak o şampiyonluk yok mu sayılıyor? O zaman üçüncü yıldız da formadan sökülsün.
Böyle saçmalık mı olur? Tarihi değiştiremezsiniz! Denizli, Beşiktaş taraftarına iki kupa kazandırarak tarihe geçişmiştir. Ben, Orman'ın hatasından döneceğine inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA