Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nihat Doğan ya silah çekerse?

Daha önce 'Söylemezsem Olmaz' isimli programı yapan Nihat Doğan ve Ömür Varol, geçtiğimiz Nisan ayında yumruk yumruğa kavga etmişti. Bu kavganın ardından Ömür Varol ekipten ayrılıp yeni bir program sunmaya başlamıştı.
Medyaradar'ın haberine göre, uzun bir aradan sonra kanalın otoparkında karşılaşan ikili tekrar kavga etmiş. Doğan, Varol'a önce "Ne bakıyorsun lan" şeklinde çıkışmış, ardından arabadaki copunu çekip ünlü programcıya saldırmış.
Bir sonraki karşılaşmada ne olacak acaba? Eğer iddialar doğruysa, bugün copla saldıran yarın silah da çekebilir.

Bir TV kanalı için bundan daha kötü ne olabilir?
Dikkatinizi çekmek istediğim bir diğer konu ise; magazin programlarında artık birbirine hakaret etmeler, kavga döğüş, öfkeli haber sunumları, tehditvari yorumlar vs. trend oldu. Ünlüler bile bu öfkeli ortama ortak oluyor (bkz; Demet Akalın'ın canlı yayında öfke krizine girmesi).
Magazin bu değil! Magazin genel anlamda ünlülere dair güzel, keyifli, komik, enteresan haberler sunmaktır.
İnsanlar magazin izleyip kafasını dağıtır. Toplum zaten öfkeli, en küçük tartışmada insanlar birbirine giriyor. Magazin programları da öfke ve kavgadan beslenirse izleyici nasıl nefes alacak?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA