Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Araba 97 model ve ev kirayken sevenler

Tolga Çevik, eşi Özge Yılmaz Çevik'le olan 13 yıllık evliliğini, sosyal medya hesabından şu duygusal paylaşımla kutladı:
'Öncelikle beni, 97 model arabam 68 bin km'deyken ve evimiz kirayken seçtiğin, bana tahammül ettiğin, bana güzel bir hayat ve huzur, yetmezmiş gibi iki de hayırlı evlat verdiğin, ikisini de 'ay hayatım bakıcı şart' demeden, arkadaşların gezerken, sen evinde, kucağında, salladığın, doğururken 'Allah aşkına şu kadrajcı fotomuzu çeksin' diye moda deliliği yapmadığın, 'Mutlaka her hafta orada burada gözükmemiz gerekir, evde bakıcı olmalıdır' demediğin ve ne olursam olayım beni ve evlatlarımızı sevdiğin için sana ayrı aşığım. Senin kıymetini bilmek bile insana haz veriyor. Birlikte nice 13 yıllara Özgiş Hanım. Sene-i devriye'miz yuvamıza hayırlı olsun."
Bir ünlü, eşini bundan daha güzel onore edemez herhalde. Elbette hayatını sadece kocasına, çocuklarına, ailesine adayan milyonlarca kadın var. Özge Hanım'ın yaptığı fedakarlığın daha fazlasını kocası asgari ücretle evini geçindirirken yapanlar da var. Ama günümüzün ünlüler dünyasında Özge Hanım gibileri az. Peki, Özge Hanım kocasıyla birlikte fotoğraf karelerinde bile yer almamaktan yüzde 100 mutlu mudur sizce? Kocası şov dünyasının pırıltılı ışıkları altında yaşarken hep geride kalmaktan hiç mi canı sıkılmadı? Ya da şöyle sorayım; bir kadının bütün hayatını, kariyerini ailesine adaması onu ne kadar mutlu eder? Eskiden bizden önceki kuşaklarda bu soruyu sormak bile saçmaydı, peki ya şimdi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA