Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Digiturk beni ara!

Yeni eve taşındınız ama Digiturk'ünüz çalışmıyor; ne yaparsınız? Digitürk'ü arayıp teknik destek alırsınız değil mi? Ünlü şarkıcı Demet Akalın farklı bir yol izledi; Twitter'a 'Digiturk beni ara! Ev degişti, TV kopuk' yazdı.
Bu tweet'in ardından Digiturk, Akalın'a yardımcı oldu mu acaba? Çünkü yazılan tweet'te ne 'mention' var, ne de muhatap alınan bir yetkili. Akalın 28 Aralık 2016 tarihinde 'Digiturk beni ara', 21 Kasım 2015 tarihinde ise 'Digiturk beni arar mısın acil' diye tweet'ler atmış. Normalde Digiturk'e DM'den mesaj atıp yardım istemesi lazımdı. Demek ki, Akalın, Twitter'a ortaya karışık 'Beni ara Digiturk' yazınca arayan oluyor ki, bu yöntemi sürekli deniyor.
Normal bir vatandaş Akalın gibi tweet atsa Digiturk'ten dönüş olur mu? Böyle bir durumda Digiturk gibi büyük bir kurumsal firmanın milyonlarca takipçisi var diye Akalın'a yardımcı olması doğru mu? Twitter'a her 'Digitürk beni ara' diyene yardımcı olunuyorsa lafım yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA