Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aboubakar, bunu Türkiye’de yapsaydı...

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen ve şimdi Porto'da top koşturan Vincent Aboubakar, önceki günkü 3-1'lik maçta kart cezalısı olduğu için oynayamadı. Aynı Aboubakar, maç sonrası siyah-beyazlıların soyunma odasına girdi, orada eski arkadaşlarıyla şakalaştı, eğlendi. Özellikle Ryan Babel ile girdiği diyalog sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Takımı yenilse de eski takım arkadaşlarıyla eğlenmek güzel bir tablo. Birçok Beşiktaşlı da bu görüntüyü Twitter'da paylaştı.
Peki, Aboubakar Beşiktaş'ta oynasaydı, maçı Beşiktaş kaybetseydi ve maç sonu ünlü golcü, Porto'nun soyunma odasında eğlenseydi ne olurdu? Bu, diğer takımın futbolcuları için de geçerli.
Anında önce sosyal medyada lince uğramaz mıydı? Takım yenilmiş, adam rakip takım futbolcularıyla eğleniyor diye günah keçisi ilan edilmez miydi?
Kulüpten uyarı almaz mıydı? Ne yazık ki, bu sorulara gönül rahatlığıyla 'Hayır, olmazdı' diyebileceğimiz bir futbol kültürümüz yok.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA