Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Adları yaşatılmalı

Antalya'nın Finike ilçesi Kızılcık Yaylası'nda doğaya zarar veren taş ve mermer ocaklarına karşı yürüttükleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çiftinin katil zanlısı Ali Yamuç (31), kaldığı cezaevinde ölü olarak bulundu.
Yamuç'un kendini tuvalette asarak intihar ettiği iddia ediliyor.
Ayrıca Yamuç'un eşi Fatma Yamuç'a verdiği mektupta 'Bana vâdettiğiniz ödemeyi yapın. Aksi takdirde mahkeme gününde isminizi veririm. İpleriniz cebinizde, haberiniz olsun' diye yazdığı ileri sürülüyor.
Yamuç, savcılık ve mahkeme ifadelerinde, kapatılan mermer ocağında çalışan Çirkin lakaplı kişinin, cinayetler için kendisine 50 bin lira teklif ettiğini, 3 bin lirasını ödediğini söylemişti.
Özetle; Yamuç'un intiharı şüpheli. Eminim polisimiz bu olayı aydınlatacaktır.
Çevreci Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu çifti, büyük ihtimalle doğa sevgisi ve yeşile olan duyarlılıkları yüzünden hayatlarını kaybettiler. Bu çiftin isimleri yaşatılmalı, bir ormana adları verilmeli.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA