Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Canlı yayında ölümle dans

TV8'de Serap Paköz'ün sunduğu 'Gerçeğin Peşinde' programında geçtiğimiz hafta yüzünün gösterilmesini ve adının verilmesini istemeyen gizli tanığa, gerçek ismiyle hitap edilmişti.
'Gerçeğin Peşinde' skandala doymuyor, gizli tanığı ifşa eden Beyazıt adında genç muhabir, bu kez canlı yayında kendini yerden yaklaşık 8 metre yükseklikteki balkondan aşağı sarkıttı.
Programda 13 yaşındaki Hakan Ekinci'nin öldürülmesi olayı aydınlatılmaya çalışılıyordu.
Hakan'ın öldüğü gün ağabeyi Ersin ayağından sakatlanmış.
Ve programda da 'Acaba olay yaşandığı gün Ersin yüksek bir yerden mi atladı?' sorusuna yanıt arandı.
Hakan'ın evinde çekim yapan muhabir, kendini balkondan aşağı sarkıtmak istediğini söyledi. Paköz de muhabiri yüreklendirdi, "Zorluyorum, yap" dedi. Muhabir de üçüncü kattan aşağıya sarktı.
Sonra muhabir kendisini yukarı çekemedi, kameramandan yardım istedi ve o anda görüntü gitti. Neyse ki, muhabir aşağıya düşmekten son anda kurtuldu ama intihar girişimini andıran korkunç görüntüler ekranlara yansıdı.

BÜYÜK REZALET

Tüm bu rezalet canlı yayında, gündüz kuşağında, çocukların da ekran başında olduğu saatlerde gerçekleşti. Daha da kötüsü, Paköz ve stüdyodaki seyirciler, yaşanılanlara tepki göstermedi.
Paksöz heyecandan ağzını kapattı, seyirciler alkışladı, hatta uzman konuklardan biri güldü.
Ya muhabir Beyazıt aşağıya düşseydi ve ölseydi?
Serap Paköz büyük ihtimalle cezaevinde anılarını yazıyor olurdu! İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Hadi muhabir genç, Paköz onu nasıl teşvik eder? O görüntüleri izleyen çocuklar ya aynısını yaparsa?
Paköz ve ekibi trollükte çığır açtılar; amaçları gündeme gelmek, çok konuşulmak ve reyting kazanmak. En kötüsü de yaptıklarının ne kadar rezil bir iş olduğunu bilmemeleri!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA