Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Şahenk ve Ülker’in zor kararı

Aziz Yıldırım başkanlık seçimi öncesi oluşturacağı yeni yönetim kurulu konusunda titiz bir çalışma içinde. Yıldırım, ünlü işadamları Ferit Şahenk ve Murat Ülker'in yönetiminde yer almaları için büyük çaba harcıyor. Yıldırım, bu iki önemli ismi yönetimine dahil edip seçimde elini güçlendirmek istiyor. Yıldırım, bunu başarırsa daha maçın başında öne geçer.
Fenerbahçe camiası, Şahenk ve Ülker gibi sarı-lacivertli kulübü gönülden seven iki taraftara sahip olduğu için çok şanslı. Şahenk ve Ülker; iyi gününde, kötü gününde hep Fenerbahçe'nin yanında oldu. Yaptıkları maddi ve manevi destekler saymakla bitmez. Ama asıl desteği, Yıldırım'ın listesinden yönetime girip girmeme konusunda alacakları kararla verecekler.
Yıldırım, başkanlık koltuğunda 19'uncu yılını yaşıyor. Son kongrede söz verdiği gibi başkanlığı Ali Koç'a bıraksaydı, hep iyi anılan bir başkan olacaktı. Yıldırım'ın koltuk hırsı ve son dönemde aldığı kötü kararlar, artık Fenerbahçe'nin geleceğini tehdit etmeye başladı.
19 yıl yeter; artık yeni bir kana, yeni bir heyecana ihtiyaç var. Ali Koç'un sadece Fenerbahçe'yi değil, Türk sporunu da iyi yerlere getireceğine inanan birçok Beşiktaşlı ve Galatasaraylı bile var. Bu noktada Ferit Şahenk ve Murat Ülker, eğer Fenerbahçe'nin geleceğini düşünüyorsa, başkanlık seçiminde tarafsız kalmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA