Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Instagram kullanan erkek

Şarkıcı Ebru Polat "Instagram kullanan erkek benimle sevgili olamaz.
İlk şartım budur. Kullandığını da tespit edersem terk ederim. Bu mecralar kadınlara yakışıyor" demiş. İlginç bir tespit.
Elbette herkesin Instagram'ı kullanım amacı farklıdır. Erkekler arasında fotoğrafçılıkla ilgilenen de, sağlam vücutlu olup sürekli kaslı fotoğraflarını paylaşan da, eşi dostu takip eden de, arabasıyla 170 basıp kadranın fotoğrafını çeken de, zenginliğini insanların gözüne sokan da, kendisine hayırlı bir kısmet arayan da var...

SELFIE ÇUBUĞU
Polat, "Instagram kadınlara daha çok yakışıyor" diyor ama Instagram'ın global kullanıcı sayısı 500 milyonu geçti. Ve kullanıcıların yüzde 51'i erkek, yüzde 49'u kadın.
Polat'ın sevmediği ise sürekli selfie çekip paylaşan, check-in yapan erkekler herhalde.
Vallahi ben de kendilerini Instagram'dan beğendirmek için şekilden şekile giren erkekleri anlamıyorum.
Tabii çağımızda teknoloji hayatımızın her alanına ışık hızıyla girince erkeklerin davranış biçimleri de değişiyor.
Bir de 'Beni şurada şu açıdan çek', 'Dur kahveyi içme, önce fotoğrafını çek' diye sürekli eşinden, sevgilisinden aldığı komutu uygulamak zorunda olan erkekler var. Kadınların selfie çubuğu yerine koyduğu Instagram kocaları, sevgilileri en şansız grup olsa gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA