Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Işıkların sönmesi normal mi?

Vodafone Park'ta Beşiktaş- Leipzig arasında oynanan Devler Ligi maçının 59'uncu dakikasında stat ışıklarının bir bölümü söndü.
Ve maç yaklaşık 11 dakika durdu. Lezipzig Teknik Direktörü Hassenhütl, "Şampiyonlar Ligi'nde hâlâ böyle şeylerin olabilmesi şaşırtıcı. Normal bir durum değil" dedi. Leipzigli oyuncu Stefan Ilsanker ise "Elektriklerin kesilmesi rakibi kurtardı. Bu seviyelerde elektrik kesintisi komik bir durum" dedi.
Bu yorumlara karşı bizim basında ve sosyal medyada 'Almanlar ağlıyor, mağlubiyeti hazmedemediler' yorumları yapıldı. Aynı duruma Beşiktaş düşseydi, deplasmanda 2-0 yenikken tam da maçı rakip sahaya yıkmışken, Almanlar'ın gardı düşmek üzereyken ışıklar gitseydi ne derdik? 'Almanlar maçı sabote etti' benzeri yorumlar yapılmaz mıydı? Elbette Beşiktaş bileğinin hakkıyla maçı aldı ama Almanlar haklı; ışıkların sönmesi büyük bir skandal. Hem 'Büyük ülkeyiz, Almanlar 3. Havalimanını kıskanıyorlar' diyoruz ama Türkiye'nin en modern stadyumunda ışıklar sönüyor.
Bu basit bir olay değil Süper Kupa finali, Vodafone Park'ta oynanacak.
Beşiktaş yönetimi, varsa bu skandalın bir sorumlusu ortaya çıkarmalı, sorunun nedenini açıklayıp çözmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA