Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aamir Khan tartışması

Bollywood'un ünlü oyuncusu, yönetmen ve yapımcı Aamir Khan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın davetlisi olarak önceki gün İstanbul'a geldi. Havalimanında büyük bir izdiham yaşandı; yaşlısı-genci Khan'ı bekliyordu, genç kızlar Aamir için ağlıyordu. Bu haberi sunan Ahmet Hakan, "Biz adamı tanımıyoruz, kızlar arkasından ağlıyor" dedi ve kıyamet koptu. Aamir'i tanımadığı için Ahmet Hakan cahil ilan edildi.
Öte yandan sosyal medyada 'Aamir Khan kim lan?' diye paylaşımlar yapıldı.
Eğer başıma bir şey gelmeyecekse bir itirafta bulunayım:
Ben de Türkiye'ye gelene kadar Khan'ı tanımıyordum. Tabii Khan'ı tanımamak, kimseye onun hakkında atıp tutma hakkı vermez. En azından Khan'ın hayranlarına saygısızlık olur. Aynı şekilde kimse Khan'ı tanımadığı için ayıplanmamalı. Geçenlerde çocukları parka götürdüm, genç bir delikanlı fotoğraf çektiriyor, parkta bir anda büyük bir kalabalık oldu. "Kim bu çocuk?" dedim, "Abi nasıl tanımazsın, o ünlü bir Youtuber" dediler. Eskiden ünlüler belliydi, aşağı yukarı herkes tanırdı ama şimdi dünya koskocaman bir şov dünyası. Daha çok film, dizi çekiliyor, kitap basılıyor vs...
Sosyal medya sayesinde herkes her an ünlü olabiliyor. Her ünlüyü tanımaya çalışsan beynin çöp tenekesine döner. Herkes her ünlüyü tanımak zorunda değil, tıpkı Khan'ın Türkiye'den hiçbir oyuncuyu tanımadığını söylemesi gibi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA