Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kocama dokunma örgütü

Önce kısa bir özet:
Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le ilişkisi olduğu iddiaları ortaya çıktıktan sonra özellikle Yeşim Salkım ve Seren Serengil; Ergen'e savaş açmış ve eski defterler yeniden açılmıştı. Ergen'in, yasak aşk yaşadığı iddiasında bulunan haberin yayınlandığı Kanal D'deki 'Magazin D' programının iki çalışanı da işten çıkarılmıştı.
Ve bu durum medya etiği tartışmaların yaşanmasına neden olmuştu.
Seren Serengil, Star TV'de yayınlanan programında Ergen ile ilgili kendisinin konuşturulmadığını belirterek sansürü üstü kapalı ifşa etmişti.
Salkım ve Serengil, sosyal medya hesapları üzerinden Ergen'e ciddi suçlamalarda bulunmaya devam etmiş, hatta Kocamadokunma adıyla bir de hashtag açılmıştı.
Daha sonra tartışmaya Ergen'in eski eşi Erhan Çelik de dahil oldu. Ergen'le olan sürpriz boşanmasından sonra "Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır" şeklinde bir açıklama yapan Erhan Çelik, bu son polemikte de devreye girip sosyal medyada imalı paylaşımlar yapmıştı.
Şimdi ise Ergen'in avukatının;
Seren Serengil, Yeşim Salkım ve Erhan Çelik hakkında örgüt halinde iş birliği yapmak suçlamasıyla dava açacağına dair haberler çıktı. Çelik'in Yeşim Salkım'la birlikte Ergen'e kumpas kurduğu iddia ediliyor. Yeşim Salkım'ın yanlışlıkla paylaştığı WhatsApp mesajlarında Çelik ve Salkım arasındaki yazışmaların ortaya çıktığı konuşuluyor.
Nereden nereye...
Ergen ile Çelik'in yaşadığı büyük aşkı sosyal medyadan milyonlar takip ediyordu.
İkili birbirlerine aşk şiirleri yazıyordu.
Şimdi Ergen, Çelik'i kendisine karşı örgüt kurmakla suçlayıp dava açıyor. Bence son dönemin en komik davasıyla karşı karşıyayız. Ne yani Serengil, Salkım ve Çelik, Ergen'den intikam almak için örgüt mü kurdular? Peki, örgütün ele başı kim? Ergen'den boşanan Erhan Çelik mi? Peki bu örgütün ismi ne? Yeşim Seren Erhan (YSE) örgütü mü?
Yok, Kocama Dokunma Örgütü kulağa daha hoş geliyor! Yalnız Ergen ciddi; örgüt suçlarının cezası ağır olur, bir şekilde Yeşim, Seren ve Erhan üçlüsüne ağır bir bedel ödetmek istiyor.
Peki, yasada örgüt kurup seviyesiz düşük tartışma yapmak diye bir suç var mı?
Ha ha ha...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA