Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Gonca bunu yaptın mı?

Ekin Deniz Görk adında bir Twitter kullanıcısı (profilinde sinema öğrencisi yazıyor), Film Ekimi Festivali'nde 'Three Billboards' filmini izlemiş ve şu tweet'i atmış:
'Gonca Vuslateri'nin 'Three Billboards' filmi boyunca mesajlaşması ve film müziklerini 'shazamlaması' rezaleti... Saygısızlıkta dev mertebeler.' Görk'ün Ayşe adlı takipçisi de 'Oje sürdüğü kısmı kaçırmışsınız sanırım, şanslısınız' diye tweet atmış.
Hadi acil bir durum oldu, mesaj geldi falan. Gonca'nın telefonunu açmasını anlarım ama film müziklerini 'shazamlaması' gerçekten küçük çaplı bir rezalet.
Ayrıca Gonca ahmakça bir harekette bulunmuş, filmin sonunda 'sound track'ler yazıyor zaten. Ya da olmadı gösterimden sonra filmdeki şarkılarını internetten öğrenebilirsiniz. Tabii tüm bu yorumları Ekin Deniz Görk'ün yazdıklarında samimi olduğuna inanarak yazıyorum.
Ve çok merak ediyorum Gonca gerçekten filmde oje sürdün mü...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA