Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu neyin sevinci?

Fotoğraftaki bu büyük sevinci gördüğünüzde aklınıza ilk ne geliyor?
'Olimpiyatlar Türkiye'de mi düzenlenecek?', 'Dünya Kupası'na evsahipliği mi yapacağız?', 'Bir firma büyük bir ihale mi kazandı?' vs. gibi sorular aklınıza gelmiş olabilir.
Uluslararası Kızılay- Kızılhaç Dernekleri Federasyonu Genel Kurulunda yapılan seçimlerde Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık'ın 116 oyla IFRC Avrupa Bölgesinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı seçilmesinin sevinç gösterisi bu.
Oylamada Kınık'ın rakibi Almanya'dan Volkmar Schön olunca (61 oy aldı) ekibin sevinci katlanmışa benziyor. Belki bu sevinci abartılı bulabilirsiniz ama ben bu sevinci değerli buluyorum.
Kızılay Genel Başkanı Kınık, ülkesine faydalı olmak için kendisine bir hedef seçmiş ve güçlü Alman rakibini elemiş.
Uluslararası başarının büyüğü küçüğü olmaz. Herkes kendi alanında Kınık gibi hırslı, azimli olursa, ülkemiz çok daha iyi seviyelere gelir.
Ülkemize güç katacak, prestij kazandıracak her mücadelede, mahalle maçı oynayan çocuklar gibi hırslı ve hevesli olmalıyız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA