Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Dişiliği kullanmak!

'7 Kocalı Hürmüz'de rol alan Birce Akalay, yeni projesini anlatırken enteresan bir açıklamada bulunmuş:
"Cilveli olmayı becerebilen biri değilim. Hatta cilveden yoksun, erkek enerjisi yüksek biriyim.
İkili ilişkilerde amaca ulaşmak için dişiliğin kullanılmasına da karşıyım." Bu açıklama, Birce Akalay gibi dişiliğini kullanmaya gerek duymayacak kadar güzel bir kadına ait olunca fazla önem ifade etmiyor aslında.
Dişiliğini kullanmak çok geniş bir ifade. Elbette güzel olmak büyük avantaj ama bazen bu avantaj dezavantaja da yol açıyor; özellikle de güzelliğini, dişiliğini ön plana çıkaran kadınlarda. Bunu yapınca kariyeriniz için gösterdiğiniz çaba ikinci plana düşüyor, başta kendinize haksızlık etmiş oluyorsunuz.
Aslında Akalay, meseleye farklı bir açıdan yaklaşıyor; ikili ilişkilerde amaca ulaşmak için dişiliğin kullanılmasına karşı olduğunu belirtiyor. Akalay'ın, ikili ilişki derken tam olarak neden bahsettiği pek anlaşılmıyor. Eğer özel bir ilişkiden bahsediyorsa kafa karıştırıcı bir açıklama olmuş. Birce Hanım lütfen daha net cümleler kullanın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA