Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arzu Sabancı’nın sosyal medya ile imtihanı

Özge Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra Hacı Sabancı'nın sosyal medyada hakarete varan yorumlara maruz kalmasına annesi Arzu Sabancı isyan etti.
Arzu Sabancı oğlunun sayfasına şunları yazdı: 'Arada bir sayfandaki yorumlara bakıyorum.
Bu kadar terbiyesiz, kin ve nefret dolu, kötü söz söylemekten utanmayan bir toplum nasıl olmuşuz?
Allah ıslah etsin bunları. Sen belli ki okumuyorsun ve bu mahlukatları silmiyorsun.' Aslında bu ilişkinin yürümeyeceği başından belliydi. Ulusoy'un yazdığı küfürlü mesajlar geç de olsa Arzu Hanım'ın haklı olduğunu ortaya çıkardı.
Arzu Hanım isyanında belli bir noktaya kadar haklı ama hakaret içerikli yorumlardan yola çıkarak 'Biz nasıl böyle bir toplum olmuşuz' diyerek genelleme yapması hata. Her toplumda olduğu gibi ülkemizde de kötü ruhlu insanlar her zaman vardı. Bu insanlar sepetteki çürük elmalar sadece. Aklı başında insanlar, Hacı Sabancı'nın Özge Ulusoy'dan ayrılmasını niye kafaya takıp yorum yazsın ki.
Şimdi sosyal medya sayesinde bu gerçeği Arzu Hanım da öğrenmiş oldu.
Bu arada sosyal medyanın aynı zamanda düşünce özgürlüğü olan bir mecra olduğunu unutmayalım; tabii hakaret etmemek, nefret söyleminde bulunmamak şartıyla. Yani Hacı Sabancı'yı da eleştirenler olabilir.
Arzu Hanım; aslında oğlunuz yazılanları görmezden gelerek en iyisini yapıyor.
Oğlunuza hakaret eden ve aşağılayanların amacı zaten ilgi çekmekti ve şimdi siz onları gündeme getirdiniz. Hatta yeni hedef sizsiniz. Etrafınızda size saygı gösterenleri genel çoğunluk gibi algılayarak mutlu mesut yaşayıp Paris'te, Milano'da alışveriş yapmak varken şimdi size yazılan kötü yorumları, hakaretleri okuyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA