Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Terim lobisi iş başında

Galatasaray, Beşiktaş'a 3-0 yenildiğinde hâlâ liderdi ve bir maç eksiği bulunan Başakşehir maçını kazansa bile liderle sadece arasında bir puan fark olacaktı. Ama dün gece taraftarından futbol yorumcusuna kadar birçok insan Tudor'un istifasını istedi.
Tudor'un istifa etmesini gerektiren kötü bir tablo yok aslında. Ama Fatih Terim lobisi tam gaz çalışıyor ve Tudor'un gitmesine gerekçe olarak ise büyük maçları kazanamaması gösteriliyor. Aynı lobi, kısıtlı kadrosuna rağmen Şampiyonlar Ligi'nde harika sonuçlar alan ve takımı Süper Lig'de şampiyon yapan Lucescu'yu göndermedi mi? Terim o dönem büyük umutlarla gelmesine rağmen takımı şampiyon yapamamıştı. Evet, Terim bir kupa canavarı; Galatasaray'a altı lig şampiyonluğu, UEFA Kupası vs. bir sürü başarı kazandırdı.
Taraftar da buna güvenerek Terim'i istiyor.
Peki, Galatasaray yönetimi; kendilerini ikinci plana itecek, bütün ilgiyi üzerinde toplayacak Terim gibi güçlü bir teknik direktör ister mi?
Özetle Tudor'a yapılan büyük haksızlık. Futbolumuzun en büyük sorunlarından biri istikrarsızlık. Bir teknik direktör iki-üç maç kaybetti mi hemen kellesi isteniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA