Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Samsun’un Samsung mücadelesi

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA), Samsun'un etkili tanıtım imkanlarını geliştirmek ve sosyal paylaşım platformlarında Samsun ile ilgili fotoğrafların paylaşımını artırmak amacıyla LikeSamsun projesini hayata geçirdi.
Proje kapsamında sosyal medya platformlarında LikeSamsun hashtag'i oluşturuldu ve www.likesamsun.city sitesi kuruldu. Proje hakkında bilgi veren Samsun Valisi Osman Kaymak ise şöyle konuştu:
"LikeSamsun sitesinin açılması ilk göreve geldiğimde önerilmişti.
İnsanlarda bir merak uyandırmasını umuyoruz... Bazen, 'İnternet tarayıcılarından Samsun'u aratınca Samsung çıkıyor' diyorlar. Ben de bazen Samsun'u aratınca Samsung çıkıyor. Samsung dünya markasıdır ama Samsun'un önüne geçmemesi lazım." Bu haberi okuyunca ben de Google'a girdim, gerçekten de Samsun yazınca önce Samsung çıkıyor. İnternet çağında, bir şehir için böyle tatsız talihsizlik olmaz herhalde.
Vali, "Samsung, Samsun'un önüne geçmesin" diyor ama bu konuda yapacak fazla bir şey yok galiba. Bütün Samsunlular gece gündüz Like- Samsun hashtag'i kullansa da Google'da Samsung'u geçmek zor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA