Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu yarış adil değil

Önceki gün Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olan Ali Koç'un seçim çalışmalarını sadece sosyal medya üzerinden yapabildiğini, çünkü Aziz Yıldırım'ın kulüp üye iletişim bilgilerini vermediğini yazmıştım.
Dün ajanslara;
Koç'un sosyal medya üzerinden seçim çalışmalarını yürüttüğü Fenerbahçeliyizbiz adlı hesabın, Twitter'da askıya alındığı haberi düştü.
Twitter hesapları 'kötü içerik' ya da 'şikayet' nedeniyle askıya alınır. O hesapta kötü içerik olmayacağına göre, geriye Ali Koç'a karşı olan sosyal medya hesaplarının toplu şikayette bulunmuş olma ihtimali kalıyor.
Sosyal medyada Aziz Yıldırım'ın desteklediği birçok hesap var. Eğer bu hesaplar Yıldırım'ın emriyle hareket ettilerse yazıklar olsun!
Ne olursa olsun ortada haksız bir rekabet var. Zaten birçok üye Yıldırım'a biat ediyor, bu da yetmiyor Koç'un o üyelere ulaşması engelleniyor.
Bu noktada Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı başkanlık seçiminde adil rekabet koşullarını oluşturması için göreve davet ediyorum. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın malı değildir, halkın takımıdır!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA