Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

2017’nin en iyi 25 filmi

Yeni yıla yaklaşırken birçok sinema dergisi ve internet sitesi, 2017'nin en iyi filmlerini açıklıyor ama bunların içinde bence en değerlisi; British Film Institute'ün ünlü aylık sinema dergisi Sight&Sound'un açıkladığı liste. Derginin dünya çapında 188 eleştirmenin oylarıyla 2017'nin en iyileri seçkisinin ilk sırasını Jordan Peele'nin ilk uzun metraj denemesi 'Get Out' (Kapan) aldı. Bu tercihe itiraz eden fazla olmaz herhalde. 2017'de mutlaka sizin de izlemediğiniz müthiş filmler olmuştur. Bu listeyi bir kenara koyun derim.
İşte 2017'nin en iyi 25 filminde ilk 10'a girenler: 1. 'Get Out' (Jordan Peele) 2. 'Twin Peaks: The Return' (Mark Frost ve David Lynch) 3. 'Call Me by Your Name' (Luca Guadagnino) 4. 'Zama' (Lucrecia Martel) 5. 'Western' (Valeska Grisebach) 6. 'Faces Places (Agnes Varda), 7. 'Good Time' (Josh ve Benny Safdie) 8. 'Loveless' (Andriy Zvyagintsov. 9'uncu sırayı ise iki film paylaşıyor; 'Dunkirk' (Christopher Nolan) ve 'The Florida Project' (Sean Baker).
Listesin devamı ise bu linkte: http://www.bfi.org.uk/features/best-films-2017/

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA