Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ne istediniz bu aileden?

Galatasaray-Akhisar maçında hem sahada, hem de tribünlerde birçok olay yaşandı. Önce güzel olanla başlayalım; ABD Başkanı Donald Trump'ın İsrail'in başkenti olarak Kudüs'ü kabul edeceklerini duyurmasıyla başlayan protestolara, Galatasaray taraftarının;
Hz. Ali'nin 'Bir zulme engel olamıyorsanız onu herkese duyurun' sözünü pankart yaparak destek vermesi, Akhisar ve Galatasaraylı futbolcuların sahaya 'Kudüs kırmızı çizgimizdir' pankartıyla çıkması anlamlıydı.
Kudüs için böyle etkileyici protestolara imza atan taraftarın, Galatasaray 2-0 yenikken Tudor ve yönetimi istifaya davet etmesi, Fatih Terim maskesi takmaları ve maç 4-2 olunca da her şeyi unutmaları büyük çelişkiydi.
Galatasaray taraftarı, medyadaki Terim lobisinin gazına gelerek takıma zarar verdiklerinin farkında değil galiba!
Gelelim en üzücü olaya...
Tribüne eşi ve çocuğuyla gelen Beşiktaşlı bir kadın taraftar vardı. Tribünlerde görmek istediğimiz bu güzel tablo, yine bazı kendini bilmez taraftarlar yüzünden kabusa dönüştü.
Taraftarlar, o anneye formasını çıkartması için tepki gösterdi ve güvenlik görevlileri kadına formayı çıkarttırdı.
Güvenlikçilerin görevi tribündeki bu aileye yönelik sözlü linçe destek olmak mıdır? Evet, güvenlikçiler olayın büyümesine engel olmaya çalışıyorlardı ama aynı zamanda o utanç tablosuna ortak oldular!
Tribünlere renk katan bu mutlu aileden ne istediniz?
En kötüsü ise artık Anadolu ya da İstanbul takımı fark etmiyor; birçok maçta bu çirkin olay yaşanıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA