Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kalitesiz azgın teke

23 yaşındaki Kader Kaynak'la evlenen 'Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman (62), Posta gazetesinden Candan Danyıldız'ın sorularını yanıtlamış:
Yaşı size daha yakın biri yakışmaz mıydı?
Yaşlı bir kadınla zaten yapamam ama inan bu kadarını da düşünmemiştim. Ama Kader, olgun görünüyor. 30'larında olsaydı yine almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı, istemezdim. Fizik benim için önemli. Ha benimle yaş alır, o ayrı.
Açıkça soracağım, bu yaşta 23 yaşındaki bir kıza cinsel açıdan yetebilir misiniz?
Olabilir, ne olacak? Kader diyor ki başka bir adamla 30 sene yaşayacağıma, seninle 10 sene yaşarım.
Prostat ya da andropoz olursanız delirmez misiniz? Yatak ilişkiniz bitince kıskanmaz mısınız?
Kendimi yaşlı görmüyorum. Ama olabilir. Demokrasilerdeki gibi, yatak odasında da çareler tükenmez. İlaç kullanırım. Nereye kadar giderse. Bendeki potansiyeli gördü ki 'Evet' dedi. Nefesine güvenmeyen, borazancı başı olmaz. Ben de kendime cinsel açıdan güveniyorum. Ee yuh yani! Bu nasıl bir muhabbet diyeceğim ama bütün magazin basınında ve sosyal medyada Arıman'ın, cinsiyetçi, iğrenç "30 yaşındaki kadını almam, memesi sarkmış olur" sözü gündem oldu.
Belli; Arıman azgın teke sendromu yaşıyor, sözlerinde 'viagra özgüveni' var. Benim asıl anlamadığım böyle 'dan dun' konuşan bir adamla neden röportaj yapılır? Neden bu adam gündeme getirilir? Azgın tekenin de kalitelisi ya da Arıman gibi kalitesizi var!
Ha kariyeri devam eden ünlü bir oyuncu olur, o zaman yaptığı açıklama ne kadar berbat dahi olsa bir önem arz eder ama Arıman'ın hali ortada, kalitesini söyledikleriyle gösteriyor! Her saçmalayanla, her kadınları aşağılayanla röportaj yapılacaksa vay halimize! Danyıldız'ın yaptığı 'hardcore magazin'!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA