Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mahmut hocam, jönlerin işi çıktı!

Türk sineması ve tiyatrosunun usta ismi Münir Özkul, önceki gün son yolculuğuna uğurlandı. Teşvikiye Camii'nde kalabalık nedeniyle izdiham yaşandı, özellikle halktan katılım çok fazlaydı. Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyatan, Burak Özçivit, Kerem Bürsin, gibi ünlü jönlerin törende olmaması dikkat çekti.
İlyas Salman törene katılmayanları vefasızlıkla suçlarken şöyle konuşmuş:
"Onlar için yaşamın kalıcılığı önemli değildir. Sadece mal varlıklarını düşünürler. Günümüz sanatçılarından yetenekli olanları da var ama buraya gelmemeleri vefasızlık." Ben de genç jönlerin vefasızlık yaptıklarını düşünüyorum ama Salman'ın "Sadece mal varlıklarını düşünürler" ifadesi ağır olmuş.
Bu arada ünlülerin cenaze törenlerinin şova dönüşmesinden rahatsız olup gelmeyen birçok ünlünün olduğunu da unutmayalım!
Tabii 'Tatlıtuğ, İmirzalıoğlu, Düzyatan, Özçivit ve Bürsin'in aynı anda mı işleri çıktı?' sorusu da akıllara gelmiyor değil! Sanki sözleşmişler gibi Mahmut Hoca'nın cenazesine gitmediler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA