Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Magazinde kadın kavgaları

Tam 'Magazin basını değişti daha kaliteli oldu' diyorduk;
TV'de gündüz kuşağında yayınlanan magazin programlarında ucuz polemikler, kadın kavgaları yeniden ilgi çekmeye başladı.
Bu programları eskiden magazin gazetecileri sunuyordu ama sayıları her geçen gün azalıyor.
Yerlerini gündemden düşmüş, iş bulamayan eski magazin ünlüleri almaya başladı. Ve bu emektar ünlüler, milyonların gözü önünde başladılar birbirlerinin kirli çamaşırlarını ortaya dökmeye. Bu programlarda ağır hakaretler, tehditler ve beddualar; çirkinlik adına ne ararsan var... Hem kavga edip reyting kazanıyorlar, hem birbirlerine dava açıyorlar. Bazen de sahte kavgaya tutuşuyorlar, konuklarını kızdıracak bilinçli hatalar yapıyorlar! Normalde bu kavgaların yazılı basında haber değeri düşük ama kavgalar sosyal medyaya sıçrayınca ister istemez gündem oluyor.
En çok da bu programlara sunucu ve yorumcu olarak katılan erkek gazetecilere üzülüyorum. Kadınlar hamamı kavgasının ortasında kalıyorlar. Bu kavgalar hakkında yorum yapmak zorunda olmaları ise daha da acıklı! RTÜK, izdivaç programlarını kaldırdı ama magazin programlarının seviyesi daha da düşük!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA