Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aykut Kocaman’ın özgüvenine hayranım

Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman, bu sezon şampiyonluğa çok ihtiyaç duyduklarını belirtti: "Camiada büyük bir ateş var. Uzun zamandır görmediğim bir ateş.
Bu ateş, futbolcu grubunu da sarmış durumda. Bizler teknik heyet ve futbolcular olarak, son ana kadar her yerde her zaman her şekilde savaşacağız." Evet, taraftar şampiyonluk istiyor ama bunu mevcut kadro ve Kocaman'ın yönetimiyle olacağından pek emin değil! Fenerbahçe'nin kadrosu şampiyonluğa oynayan rakiplerinin zaten gerisindeyken; Ozan Tufan'ı kadro dışı bırakmak, Valbuena ile küçük çaplı bir Alex krizi yaşamak ve en önemlisi hâlâ aksayan mevkilere transfer yapmamak... Aykut Hoca'daki özgüvene hayranım; umarım haklı çıkar! Ama ne Fenerbahçe'nin kadrosu, ne de Aykut Hoca'nın oynattığı futbol, taraftara umut ışığı olabiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA