Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hep iyiler mi kaybedecek?

Antalya'da yaşayan evli 27 yaşındaki Yüksel Duman; lösemi hastası 2 yaşındaki bir çocuğa kan vermesi nedeniyle mesaisine gecikince işinden olduğunu iddia etti.
Kepez ilçesinde yaşayan ve kent merkezindeki bir otelde teknik servis (iklimlendirme) bölümünde çalışan Duman, 10 gün önce daha önceden de birkaç kez kan bağışında bulunduğu 2 yaşındaki lösemi hastası çocuğa bir kez daha kan verdi. Bu kez kan verince fenalaşan ve bir saat acil serviste yatmak zorunda kalan Duman; mesaisine 1.5 saat gecikmeli ulaştı. Bu gecikmeyi o gece fazladan 1.5 saat çalışarak kapatan Duman, ertesi gün insan kaynaklarından arandı ve düşük performans gerekçesiyle işinden kovulduğunu söyledi. Duman'a, hakkı olan bir yıla yakın fazla mesailerinin ücreti bile ödenmemiş.
Eğer Duman doğruları söylüyorsa, 2 yaşındaki lösemi hastası bir çocuğa defalarca kan vermesinden dolayı fenalaşıp acile kaldırıldığı için kovulmayı değil, ödülü hak ediyor.
İnsanlık ölmüş; vahşi kapitalizm bu işte! Hep iyiler mi kaybetmek zorunda!
Aslında filmlik bir konu; bir gün, Duman'ı kovan patronun çocuğu kan bağışına ihtiyaç duyuyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA